Om oss

Sakis Päls&Mode har varit verksamma i 30 år och är din garanti för högkvalitativa päls- och modeprodukter. Hos oss hittar du unika plagg, tillverkade i begränsade upplagor i vår egen ateljé. Detta innebär att du kan skapa din egen personliga stil och hitta ditt favoritplagg som ingen annan har.

Vi erbjuder även ändringar och omarbetningar av pälsar, vilket kan förvandla en gammal päls som hänger i garderoben till en modern och trendig modell. Päls är ett naturligt material som håller länge och vi är experter på att ge nytt liv åt gamla plagg.

När du handlar hos oss kan du lita på att du får högsta kvalitet till förmånliga priser. Vi sätter alltid våra kunder i fokus och strävar efter att uppfylla deras önskemål och behov. Kontakta oss för att boka en kostnadsfri konsultation, där vi kan diskutera dina önskemål och ge dig förslag på hur vi kan hjälpa dig att skapa din dröm päls.

Vi är stolta över att ha nöjda kunder och vår högsta prioritet är att du som kund ska vara 100% nöjd med din upplevelse hos oss. Välkommen till Sakis Päls&Mode, din destination för unika och högkvalitativa päls- och modeprodukter.