ALLMÄNNA VILLKOR
Vi levererar endast inom Sverige.

Du måste vara 18 år för att handla

Alla försök till bedrägerier polisanmäls och vi har rätten att häva köpet om detta befaras.

Vi reserverar oss för eventuella "tryckfel" och vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Hur färgen återges kan bero på inställningar i din dator.

 

PRIS
I priserna ingår moms med 25 procent vi reserverar oss även för eventuella felaktiga priser.

 

 

ÅNGERRÄTT
Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och varumärkeslapparna ska finnas kvar samt att den returneras i oskadat skick. Vid retur eller byte av varor står du själv för returkostnaden. Om varan är felaktig står vi för returfrakten. Ångerätten gäller EJ för vara specialbeställd eller specialtillverad för dig som kund.

Tänk på att du står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Se därför till att varan är väl förpackad.

Sakis Päls&Mode förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för det som saknas.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig.

Vill du returnera en vara var vänligt kontakta oss för instruktionen.
Observera ångerrätt gäller Ej beställnings varor.


BETALSÄTT
Du kan välja bland olika betalnings alternativ

Du kan betala direkt till vårt bankkonto, du kan betala med faktura och Payson.

Om du väljer att betala direkt till vårt bankkonto är det viktigt att du anger din beställnings nummer och ditt namn

 
Så här handlar du.
Efter att du har tittat på den produkt som du vill köpa klickar du på: Lägg till i varukorg

Du kommer på en ny sida där du måste skapa ett konto.

Efter att du skapar ett konto går du till kassan där du kan kontrollera din leveransadress och fakturerings adress

Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.

 
POSTFÖRSKOTT
Vid betalning med postförskott tillkommer en extra avgift på 55kr som du betalar när du hämtar paketet vid ditt utlämningsställe. LEVERANS Frakt fritt
Vi levererar frakt fritt

Vid leverans av paket samarbetar vi med Schenker och Posten som har utlämningsställen på de flesta orter i Sverige.

Vi levererar varan mellan 1-3 dagar efter mottagen betalning.

REKLAMATION AV VARA
Reklamation innebär att du meddelar oss att du inte godtar varan och att du anger på vilket sätt du anser att varan är felaktig. Om varan är felaktig ska du reklamera så fort som möjligt och skriva ner vad som är fel på varan. Skriv därefter om du vill ha en ny vara eller pengarna tillbaka. Om du får en vara som är felaktig eller felexpedierad, betalar vi frakten. När vi fått varan och godkänt reklamationen skickar vi en ny vara alternativt överför pengar så snart som möjligt till ditt bankkontonummer. För mer information gå in på www.konsumentverket.se 


Övrig information

Är du nöjd med ditt köp beröm oss gärna har du något att klaga kontakta oss snarast 0140-18516 eller maila oss info@sakis.se
Vår förhoppning är att vi tillsammans hittar en lösning som du blir nöjd och glad av.